Tevreden over verkiezingsuitslag

Op 11 juni 2007

De verkiezingen verliepen bijzonder succesvol voor het kartel CD&V/N-VA. Ook Brakels kandidaat Jan Haegeman is tevreden over het behaalde resultaat; zowel wat betreft de kartelscore als z’n persoonlijke score.

Het Brakels OCMW-raadslid verzamelde in Oost-Vlaanderen vanop een moeilijke opvolgersplaats 5.188 voorkeurstemmen, het dubbele van wat hij zichzelf in het vooruitzicht had gesteld. Lokaal bevestigt hij bovendien z’n goed resultaat van de gemeenteraadsverkiezingen eind vorig jaar.

De kiezer heeft duidelijk gekozen voor een beter Vlaanderen door méér Vlaanderen en strafte de anti-Vlaamse paarse regering af. Ook in Brakel krijgen Open VLD en sp.a klappen; plaatselijk kopstuk Herman De Croo verliest persoonlijk maar liefst 27% van z’n lokaal electoraat!

Jan Haegeman: “Open VLD blijft voorlopig nog de grootste partij in Brakel maar de voorsprong slinkt. Langzaam maar zeker wint het kartel CD&V/N-VA ook hier terrein. M’n persoonlijke score geeft me alvast veel moed om ook de komende jaren te blijven knokken voor een beter bestuur in Brakel. Dat is per definitie een bestuur mét CD&V/N-VA."

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is