N-VA Brakel met eigen lijst naar de verkiezingen

Op 9 november 2011

Op woensdagavond 9 november hield de Brakelse N-VA een persconferentie over hun plannen voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. Hieronder een kort resumé.

Kristof De Ruyck (voorzitter N-VA Brakel): “De voorbije dagen en weken heeft het bestuur van N-VA Brakel zich gebogen over het voorstel van CD&V om een gezamenlijke lijst in te dienen voor de gemeenteraadsverkiezingen. Wij hebben daar lang en grondig over nagedacht en gedebatteerd. De N-VA apprecieert de inspanningen en opofferingen die CD&V bereid bleek te doen om een kartel te vormen.”

Yirka Beeckman (ondervoorzitter N-VA Brakel): “Voor de N-VA is het echter duidelijk dat enkel een zelfstandige deelname aan de verkiezingen van onze partij de frisse wind kan bieden waar de Brakelse politiek nood aan heeft. Wij zullen dan ook een eigen lijst indienen voor de komende gemeenteraadsverkiezingen.”

Jan Haegeman (OCMW-raadslid): “Wij hebben onze kartelpartner maandagavond, na afloop van onze bestuursvergadering op de hoogte gebracht van onze beslissing. We begrijpen dat CD&V wat aangeslagen is door onze beslissing maar wij zullen niettemin de bestaande engagementen loyaal nakomen.”

De N-VA is zich volop bewust van de komende uitdagingen. Wij kijken er echter naar uit om de handschoen op te nemen. Wij zullen in 2012 klaar staan met een sterke lijst en een stevig programma

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is